Управление енергията на парите- изход от бедността

Семинар на Грандмастер Рейки Академия, воден от Сатя Ео Тхан. Провежда се за първи път за българи и е насрочен на 10.10., 11.10 и 12.10. в Мармарис. Семинарът ще бъде на български и руски език с превод и е предназначен за българи.

Отново Сатя Ео Тхан прави изключителен жест към своите ученици от България, като включва специално за нас това обучение във формата на своите грандмастер класове.

Време е да станем успешни в способността си да боравим с парите, да имаме финансова свобода и материална обезпеченост. Има много семинари, които се провеждат в България и по света, посветени на управлението на паричните потоци, но освен теория, на нито един от тях не се правят инициации. Какъв е смисълът на инициацията в такъв вид обучение? В това, че изостря чувствителността ни за възможностите, които се откриват пред нас. Те съществуват, но ние ги подминаваме, защото не ги забелязваме. След семинара, ще открием света на възможностите и парите в живота си!

Още един чудесен детайл е преференциалната цена за българи, която е 299 евро.

Имаме идеалната възможност да съчетаем почивка в зеления и гостоприемен Мармарис и учене и то такова, което може да ни направи богати!

Сатя Ео Тхан е просветлен учител от Непал, получил цивилно образование и докторски степени по психология и бизнес. Този уникален Учител, за разлика от многочислените „гуру“ не обяснява на своите семинари с фалшив ентусиазъм няколко примитивни истини, а със своя жив пример обучава хората само в реални практически техники – как да бъдат млади, здрави, успешни и да живеят щастливо в нашия реален цивилизован свят, тук и сега.

Сатя Ео’Тхан не събира тълпи от хора, защото по негово мнение под качествено обучение се разбира индивидуалната работа с всеки ученик, отчитайки уникалните качества на всеки.

Сатя учи своите ученици да МИСЛЯТ, а не да следват чужди алгоритми, той създава МАСТЕРИ, способни да творят, а не щампова чираци.

Пакетът за пътуване и престой в Мармарис е на стойност 488лв. за 9 дни, 7 нощувки в 5 звездния хотел Блу Бей Платинум на база ол инклузив. Включва пътни, с тръгване на 06.10. от Бургас, Варна, Стара Загора, София. до 15.10.

За тези, които желаят да пътуват само за дните на семинара, има самолетна оферта за 3 нощувки и полет от София през Истанбул на 09.10 и връщане на 12.10 с нощен полет също през Истанбул. Престоят е в същия хотел, също на база ол инклузив. Цената на полета с 3 нощувки към този момент е 650лв.

За записване и повече информация използвайте контактната форма, имейла tibetska_akademia@abv.bg или се обадете на тел. 0888306058- Катя Маринова

Публикувай коментар към статията: