РЕЙКИ семинар

Рейки І ниво
Рейки е древна лечебна система, която се прилага чрез полагане на ръце върху тялото. Това е изключително проста и в същото време мощна техника. Рейки е естествен и безопасен път за разделяне с болестта. Балансира организма на физическо, емоционално и духовно ниво, възстановява физичезкото здраве, отстранява отрицателните емоции, намалява напрежението и стреса, допринася за усещане на вътрешен мир и покой.
Рейки изчиства емоционалните и физически блокажи и доставя жизнена енергия на организма, лекува болести, защитава го, релаксира го, подпомага превръщането му в по-спокойна и уравновесена личност, която знае как да възприема живота и своята роля в него.


Водещ на семинара, Катя Маринова, Рейки Гранд Мастер и учител, Мастер и учител по Древни тибетски практики. Обучавана и посветена лично от Сатя Ео Тхан, просветлен тибетски учител и пазител на знанието, наследник на Микао Усуи, създател на учебната система Рейки, чрез Сатя Наньокари.

НУЖНО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ, ПОРАДИ ОГРАНИЧЕНИ МЕСТА

За записване: 0878 28 28 98
За повече информация за семинара: 0888306058
Цена на семинара:
130 лв.

Кога?
25 ноември от 10.00 часа

Къде?
Амрита Център – Бургас, к-с „Братя Миладинови“, ул. „Уилям Гладстон“, бл. 145 – срещу Регионалния инспекторат по образованието.

Публикувай коментар към статията: