РЕЙКИ ПРАКТИКИ, как да ги използваме

%d0%ba%d0%b0%d1%82%d1%8f-%d0%b2-%d0%bf%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bb-%d0%b1%d0%b0%d0%bd%d1%8f-01-07-2016Много хора са преминали обучение по РЕЙКИ, но не толкова много са тези, които го използват пълноценно.

 

Моите наблюдения показват, че идеята да се изкара някакъв семинар, за който човек е чувал, че наученото дава много сериозни резултати, е много въодушевяваща. Заради нея много хора се записват и изучават нещо, чувстват се приповдигнати, щастливи за известно време, след това постепенно въодушевлението се оттегля, ежедневието ангажира съзнанието и наученото бавно се забравя. Следващия път, когато се появи нов гуру или някой модерен семинар, този сценарий се повтаря. И така няколко пъти, докато накрая човек си казва: „Абе, защо си губя времето и си давам парите, като тези неща не ми вършат никаква работа, продължавам да си имам старите проблеми, че и нови се появиха”.

Именно затова предлагам с тези от вас, които са изкарали в някакъв момент от живота си семинар по РЕЙКИ, независимо къде и по коя система, да направим поредица от срещи, в които да направим придобититие знания активни. Разбира се тези срещи ще могат да се посещават и от хора, които не са изкарали РЕЙКИ, като тяхната цел ще е присъствие на разговорите, за да разберат дали това е тема, която ги интересува и да участват в практиките в ролята на пациенти, като ще имат възможността да получат напълно безплатно лечение. Доста хора преминаха 10дневен безплатен мастерски курс на обучение, който беше анонсиран във Фейсбук, те също са поканени.

В тези срещи ще възстановим знанията, ще опресним техниките, според придобитите нива. Идеята е да се използва това безценно знание, след като веднъж вече човек е инвестирал време и средства в изучаването му. Другата цел е, ако сте от тези, които практикуват РЕЙКИ, да обогатите своите знания и практики. Това са срещи-демонстрации, в които всеки ще може да практикува и да обменя знания.

Първата среща ще се проведе на 04.06.2017г. (неделя), от 18.00ч. в Студио Мандала, ул. Стефан Стамболов 120, ет 3 (Сградата на Кадастъра).

Присъствието е безплатно, заплаща се само залата- 5лв. Изисква се записване, местата са ограничени.

Водещ на срещата Катя Маринова- Рейки грандмастер, мастер и учител по РЕЙКИ, Древни Тибетски Жречески Практики, Ментална енергия, Регресионна терапия, Отваряне на чакрите, Медитация. Занимава се се РЕЙКИ от 15години, от 6 години е учител по РЕЙКИ в Грандмастер Рейки Академия, енерготерапевт, хипнотерапевт, регресионен терапевт.

Телефон за записване: 0888306058 – Катя Маринова

Публикувай коментар към статията: