Регресия за отработване на конкретен проблем

прогресия

Отново време за личното развитие чрез регресия . Отново ще се отправим на пътуване към вътрешното пространство, за да проведем съкровен разговор със своята същност.  Той ще е посветен на конкретен проблем, който ви тревожи и не сте в състояние да го преодолеете, въпреки усилията, които полагате. Обикновено корените на подобен проблем не са видими и откриваеми нито в настоящето, нито в миналото, а са дълбоко скрити в несъзнаваната ни памет. Въпреки това те активно влияят върху настоящето ни, като се изявяват в различни видове фобии, повтарящи се модели на поведение, зависимости,  неспособност за откриване на истинската самореализация, неуспешност в различни сфери на живота- в работата, в семейството, в приятелството, в бизнесначинанията, връзките и др.

Ако желаете да предприемете това пътуване към себе си, да потърсите причините за своя проблем, можете да направите това на предстоящата групова регресия. Тя ще се проведе на 31.07. от 17.00 до 19.00ч. в студио Мандала, с водещ  Катя Маринова.

Програма:

17.00ч. до 18.00ч. -разговор, разяснения, отговори на въпроси. Нужно е да сте наясно какво желаете да отработите.

18.10ч. до 19.00ч. – Регресия. Техниката е напълно безопасна, но същевременно много ефективна, ако човек се довери. Понякога е нужно тя да се приложи няколко пъти, за да се приучи ума да се оттегля и да се получи пълната картина.

Цена: 8 лв.

Публикувай коментар към статията: