ОТВОРЕНА СРЕЩА

 

Logo5@2x

Здравейте, приятели!

Предоставям информация за предстояща отворена среща на хора, които са по пътя на собственото усъвършенстване, себеопознаване и себеразвитие.

Тази среща е посветена на теми, които вълнуват именно такъв тип хора. Ще  разговаряме за това как поемаме отговорност за живота си и как можем да го направим по-щастлив и успешен.

Много са хората, които се чувстват болни, неудовлетворени, потиснати, усещат се нереализирани и в голяма степен нещастни. Кое е онова вълшебно копче, което трябва да натиснем, за да се промени всичко това? Възможно ли е? Какво е нужно човек да направи, за да преобърне живота си, да излезе от блатото на проблемите и да види света такъв какъвто е той всъщност- светъл, благодатен, щастлив, уютен дом за всички. Възможно ли е в този свят да има достатъчно блага за всички и кое нарушава чувство ни за справедливост?

Срещата ни ще е разговор между търсещи и отговорни хора, с пълната увереност, че всеки един такъв човек има своя мъдрост и опит, които ще е интересно да сподели с останалите. Паралелно с това ще предоставим информация  за още възможности, които ще са полезни както в здравословен, така и личностен аспект.

Отделете 2 часа от своето време и ще се уверите, че сте направили отличен избор!

Ще получите и подарък, който наистина ще ви зарадва- безплатно лечение и обучение!

Място на срещата: Студио Мандала, Ул. Стефан Стамболов 120, ет.3 (Проектантска организация)

На 21.07.2016г. от 18.00ч. до 20.00ч.

Вход-свободен

Нужно е да се запишете, тъй като местата са ограничени.

Тел. за записване : 0888306058/ Катя

Публикувай коментар към статията: