Отваряне на чакрите

Отваряне на Чакрите е уникален тибетски семинар с индивидуална работа с учител върху всяка чакра (инициация). Това позволява да се достигне максималната възможност за развитие на вашата чакрална система. Усъвършенстването на чакралната ни енергийна система води до подобряване на физическото и психо-емоционално състояние на човека и сериозно изменя качеството му на живот в положителна насока.

На семинара се работи индивидуално в група.
На всички желаещи ще бъде направено безплатно замерване на аурата преди и след „Отваряне на чакрите“. За да видите и нагледно резултатът.

Болшинството хора използват възможностите на чакрите си само до около 4-5%, но всеки без изключение може да развие чакрите си, това не е самоцел, свързана само с чакрите. Това е уникален спомагателен механизъм за различни сфери на вашия живот.

От една страна развитието на чакралната система позволява съществено подобряване на здравето. От друга-подобрява нашето психо-емационално състояние.

Не трябва да забравяме, че развитието на чакралната система е пряко свързана със способностите и възможностите на човека. Можем дори да ги наречем „свръхспособности“.

Хората практикуващи йога, медитация, дихателни практики, различни видове източни гимнастики, бързо могат да оценят влиянието, което оказва върху техните способности, добре развитата чакрална система.

Представете си, че обикновеният човек увеличи своите енергийни възможности от 3 до 20 пъти – това рязко ще ускори неговото личностно и духовно развитие.

Методите, които се използват по време на семинара, са комплекс медитативни упражнения и седем последователни индивидуални инициации на всяка чакра.

Цена: 90лв.
Редовната цена на този семинар е 140лв., но за първото му представяне в Амрита център, тя е промоционална. Целта е да присъстват повече хора, тъй като колкото е по-голяма групата, толкова по-силни са усещанията и ползите.

Записване и въпроси на тел: 0888306058 – Катя Маринова
Място: Амрита център, к.с. „Братя Миладинови“, ул. Гладстон, бл. 145, срещу регионалния инспекторат по образованието.

Публикувай коментар към статията: