Медитативна прогресия

След няколко успешно проведени групови регресии, през месец юни ще проведем групова прогресия.

прогресия

Прогресията е метод за разрешаване на ситуации, които са в нашето относително бъдеще, чрез който можем по-лесно да се свържем с  нашата интуиция и да получим информация, която ни е необходима, за да вземем най-правилното за нас решение. Може също така да ни даде насока за по-дълъг период от време, като тенденция.

Има ситуации, които са важни за нас, а ние се чувстваме объркани и ни е трудно да вземем решение, тревожим се, задаваме си  хиляди въпроси, чудим се кой избор е най-правилен. В тези моменти се оказва, че аналитичния ни ум не ни е от голяма полза, дори напротив, вкарва ни в още по-объркано състояние, предоставя ни всевъзможни сценарии, впряга естествения ни страх от неизвестното.

По време на прогресията, която също като регресията представлява водена медитация, ние успокояваме тялото и ума, релаксираме, и „усилваме“ звука на нашата интуиция. Когато слушаме егото и ума в дисхармонични ситуации, ние се чувстваме потиснати, стресирани, обезверени, тъжни, уплашени, притеснени или пък сме гневни, агресивни, обидени.
Когато следваме себе си, душата си, интуицията си, ние усещаме, че сме на правилния път, който е чисто наш и изпитваме радост, щастие, любов, свобода, благодарност, мир.

Прогресията не е гадателска техника. Бъдещето е неограничено пространство от нереализирани все още варианти.  Някои варианти са по-вероятни да се случат, а други не са така привлечени от настоящата ни вибрация. Бъдещето е подчинено на нашия свободен избор. Понякога човек смята, че нищо не зависи от него, че обстоятелствата така се подреждат, че той не е в състояние да изрази свободната си воля, но задълбоченото разглеждане на всеки конкретен случай, ще покаже, че той се развива отново според личния избор.
Прогресията е ценен метод, който ни дава информация за това как ние ще се чувстваме, когато направим конкретен избор.

25.06.2016г. от 10.00ч. до 12.00ч.

Студио Мандала

Цена 8лв.

Водещ Катя Маринова

Публикувай коментар към статията: