Йога лагер в Приморско

Едно събитие на Йога център Хридая!

На вниманието на всички, които биха съчетали лятната почивка на море със сутрешна йога, медитация на брега на морето, разходка по южното Черноморие и още приятни моменти в разговори на любими теми за доставяне на повече радост и хармония в живота. Естествено съпровождаща част на всичко това са беседата за въздействието на йога асаните върху физическото здраве и тайнството на медитацията. Нещо ново – абстрактно и необикновено – какъв е скритият смисъл на мандалата….
Тази година за летния сезон, с цел да имате по-голям избор, предлагаме няколко дати, от които можете да изберете най-подходящите за вас.

Място – Приморско, хотел „Метропол“ разположен в центъра на Приморско, на високата част и гледката е уникална. Всеки ще може да се наслаждава на морето. Всички стаи имат прекрасни тераси.
Нашите предложения за различни периоди през юли:
Първа възможност от 01 до 08 юли 2017г. в хотел Метропол
Втора възможност от 22 до 30 юли 2017г. в хотел Метропол
Трета възможност от 02.до 10 септември 2017г. в хотел Белица
За всеки има по нещо, да се позабавляваме и да отпочиваме!

Крайна дата за записване – 15 юни 2017г. Хотелите в този сезон са много заети, затова и ние ще спазим техните условия за ранно записване.
Хотелът не е голям, местата действително са ограничени. Желателно е, ако имате желание да се включите за тези дати, да се обадите по-рано.
След 15 юни, ако са останали места, цената ще се увеличи с 10%.
За контакти – Люба Комитова – 0887 689903

Катя Маринова – 0888306058

За да видите цялата информация за цените и всичко в програмата, погледнете линка към сайта на „Хридая“

http://www.yoga-hridaya.com/index.php?str=sabitiq&statiq=69

Публикувай коментар към статията: