Здравословно училище

Често хората си мислят, че знаят всичко за здравословното хранене и е само въпрос на намерение и желание да започнат да спазват вече известните им правила за правилно хранене. Това, обаче, в голяма степен се разминава с действителността, тъй като животът ни се променя, физиологично тялото ни също не стои на едно и също място и се оказва, че за да го обгрижим добре и то вярно и дълго да ни служи, като дом на нашата душа, е необходимо да имаме по-задълбочени познания. Те не са само за това коя храна е полезна и коя не, как да съчетавам храните, кога какво да консумирам, но включват изцяло индивидуализиран подход и той е „каква е най-правилната грижа  точно за моето тяло“.

В нашето здравословно училище ще стъпим на научно обосновани подходи към здравето, разработени от нобелови лауреати и представени от специално подготвени консултанти по здравословно хранене, които ще работят с всеки един от присъстващите, съобразявайки се с неговите индивидуални нужди и навици.

Резултатите от този подход винаги са едни и същи и те са високо качество на живот, осигурено от добро здраве и оптимално тегло. Кой не би пожелал това за себе си? И то е възможно, в нашето здравословно училище.

Какви „жертви“ се очакват от вас?

На първо място да пожелаете за себе си добро здраве, стройна фигура, бликаща енергия, за справяне с ежедневието.

Освен това е нужно всеки четвъртък да отделяте по един час, за да се срещаме.

Да заплатите месечна такса от 20лв., което прави 5 лв. на среща.

Какво ще правим на тези срещи?

Най-напред ще установим какво е вашето състояние, ще изградим стратегия и заедно ще я следваме.

Ще получите личен консултант, който ще ви е на разположение по всяко време за подкрепа и съвети.

Получавате също много знания, разделени в 14 теми, които ще изградят стабилна основа, на която да стъпите и да успеете занапред да продължите сами. Самото училище продължава 4 месеца.

Това ли искаме за себе си?Young woman drinking coke in cafe

 

 

 

 

Или това?                   780_1_res

Първа среща: 28.04.2016г. от 18ч.

Студио Мандала, Проектантска организация

гр. Бургас, ул. Ст. Стамболов 120, ет.3

тел. за връзка 0888306058

 

Публикувай коментар към статията: