Групова регресия

Груповата регресия е медитативна практика, при която участниците следват инструкциите на водещия за постигане на специфично състояние, при което могат да се върнат към минали събития от настоящия или предишен живот, които са дълбоко заблокирани в подсъзнанието, но имат особено значение за преживяването на настоящия.  Осъзнаването на тези събития дава възможност на човек да преодолее сериозни затруднения, които се появяват в настоящето му, като фобии, пристрастявания, неуспешни връзки, неуспешни начинания в бизнеса или в личния живот, проблеми със самореализацията, някои заболявания.

Груповата регресия може да се осъществи с различни подходи и тъй като понякога е нужно човек да приучи ума си да се оттегля и да не пречи на изплуването на тези спомени е необходимо да се проведат повече на брой регресии, като се използват различните подходи.

На първата групова регресия, ще използваме най-лекия и сигурен модел, който ще ви позволи през цялото време да осъзнавате какво се случва, ще можете да прекъснете практиката си, когато пожелаете, но при всички случаи ще имате възможността да поработите върху себе си по напълно безопасен начин.

Занапред практиките ще бъдат предварително обявявани и всеки, когато е готов и има желание може да се включва.

Инструкторите са двама – Катя Маринова и Люба Шулева. И двете притежаваме достатъчно опит и сертифицирани знания, за да провеждаме такива практики, което може да ви даде увереност, че ще получите максимално добри резултати.

Мястото на провеждане е Студио „Мандала“.

Първата регресия на 03.04.- неделя, ще се проведе от Катя Маринова

Цена – 8лв.

 

Публикувай коментар към статията: