Групова регресия

imagesГруповата регресия е медитативна практика, при която участниците следват инструкциите на водещия за постигане на специфично състояние, при което могат да се върнат към минали събития от настоящия или предишен живот, които са дълбоко заблокирани в подсъзнанието, но имат особено значение за преживяването на настоящия живот. Осъзнаването на тези събития дава възможност на човек да преодолее сериозни затруднения, които се появяват в настоящето му, като фобии, пристрастявания, неуспешни връзки, неуспешни начинания в бизнеса или в личния живот, проблеми със самореализацията, някои заболявания.

Груповата регресия може да се осъществи с различни подходи и тъй като понякога е нужно човек да приучи ума си да се оттегля и да не пречи на изплуването на тези спомени е необходимо да се проведат повече на брой регресии, като се използват различните подходи.

При тази регресия ще използваме утвърдена, многократно прилагана техника, която ще ви позволи да наблюдавате процеса на връщане, което означава, че няма да се ползва хипнотичен модел. Тя също така ще разшири вашето себепознание и така ще имате възможност да осъзнаете първопричината за вашата неудовлетвореност в различни аспекти на вашия живот и да я преодолеете. Именно този процес на осъзнаване, пренаписва новото отношение към живота ви и вие започвате да го виждате и преживявате по различен начин, който не е обременен от кармични последици.

Занапред практиките ще бъдат предварително обявявани и всеки, когато е готов и има желание, може да се включва.
Инструкторите са двама – Катя Маринова и Люба Шулева. И двете притежават достатъчно опит и сертифицирани знания, за да провеждат такива практики, което може да ви даде увереност, че ще получите максимално добри резултати.

Място на провеждане  Студио „Мандала“

ул. Ст. Стамболов 120, ет.3

на 15.05.2016г. от 13.00ч. до 15.00ч.

Водещ Катя Маринова

Цена – 8лв.

Публикувай коментар към статията: