Безсмъртие и управление на кармата

Семинарът „Безсмъртие и управление на кармата“ е част от цикъл семинари, наречен „Повелители на кармата“.

Провеждането на семинара е в четири модула, в 4 последователни дни и включва инициация на всеки един модул.

Водещ на семинара е Сатя Ео Тхан, просветлен учител, създател на Грандмастер Рейки Академия, представена в Европа, Америка и Азия.

Самият семинар е фокусиран на съхранението на паметта и в тази връзка има няколко основни теми:

Преминаване от физическия живот към астралния свят, като се акцентира на това как паметта да не бъде заблокирана в следващия живот – ще се изучат специални техники и ще се направят инициации, за да стане животът по-осъзнат.

Ще се научим какво трябва да се прави веднага след физическата смърт, защото има 50 дни, в които се осъществява пълното преминаване от физическия към астралния свят и точно в този период са възможностите за избор на нова инкарнация. Целтае  да достигне човек максималното ниво на своето развитие, да избере максимално осъзнато това, което му е нужно и да се договори по принцип за всичко, което му е нужно.

Взаимоотношенията с родствените души и анализ на това, което вече се е случило до момента съставлява част обучението. Акцента е на това как правилно да се договорим с родствените си души, за да не забравим това, за което сме се договорили, ще знаем къде и как ще се родим  и целта е да имаме родствени души, които да контролират този процес и ако по някаква причина нещо не направим правилно и се окажем с частично заблокирана памет, те да ни помогнат. Освен това, тъй като задължително ще се срещнем с родствените си души в следващата инкарнация ще ни даде и още една уникална възможност, а именно да завещаем сами на себе си ценни неща и артефакти, които са от особено значение за нас. Става въпрос на себе си, в следващата си инкарнация. За целта се изучават специални техники.

Подготовката към следващото физическо раждане е следващия модул. Как правилно да се изберат родителите, как правилно да се влезе в ембриона, за да не се заблокира паметта. Тук се извършва сложен цикъл от инициации, а също така и изработване на практически навици, защото блокировката на паметта става автоматично и за да не се случи това е необходимо да се изучат специални практически неща. След това животът става осъзнат и детето, което ще се развива, т.е. ние самите, от 2 до 5 години ще започне да си спомня предишните инкарнации.

Семинарът ще се проведе на 08-11.06.2017г. в гр. Солун, хотел Сън Бийч.

Цената за 3 нощувки със закуски и вечери е 190лв.

Хотелът е разположен на юг от Солун, на брега на морето, на 14км. от летището и на 24км от центъра на града.

Цената на семинара е преференциална за българи и вместо обявената за другите държави цена от 1499евро, нашата цена е 1199лева.

За водещия на семинара, можете да се информирате от тук

За повече информация или за записване, можете да се обаждате на тел. 0888306058- Катя Маринова

Публикувай коментар към статията: