Отваряне на сърцето

сърце

Най-важната част в процеса на научаване отварянето на сърцето, изпълването с любов и изпращането й, е да се научите да се отпускате напълно и да прогоните всички странични мисли. Легнете или да седнете и посветете няколко мига за очистване на своя ум и за отпускане на тялото си. Съществува определено чувство и физическо усещане, появяващо се, когато отваряте сърцето си.  Когато тялото ви е напълно отпуснато, а умът ви е чист и спокоен, се появява определено вътрешно чувствено възприятие и това е важно, защото тук ще намерите физическото усещане и чувствата, свързани с отварянето на вашето сърце.
Независимо от това, че може да сте способни  да изпращате любов практически навсякъде – в автобуса, зад волана на автомобила или когато вървите пешком, все пак би било добре всеки ден по 15 – 20 минути да се отпуснете и напълно да  се фокусирате на отварянето на сърцето, на излъчването и изпращането на любов. Това в голяма степен ще подобри живота ви. Отначало напълно отпуснете тялото си, отпускайки мускул след мускул, дори мускулите на лицето си. Това наподобява заспиване на тялото, позволете на тялото си да заспи, а през това време очистете ума си от всички мисли.  Представете си, че умът ви е съединен с тази голяма част от вас- душата. Не е важно, как ще я наречете, просто се съединете с нея и позволете на всички ваши грижи и други мисли да отлетят. Започене „вътрешно слушане” ,  просто насочете фокуса на съзнанието си и вниманието си на това, да слушате тази по-голяма част от вас. А сега фокусирайте ума си на отваряне на сърцето и на изпращането на любов……., отделете за това колкото време ви е нужно.

Ако през това време възникне проблем с овладяването на ума, представете си  много ярък лъч светлина, който влиза отгоре през фонтанелата на главата  и достига до средата на мозъка, а след това се разпръсва в различни страни, това напълно премахва всякакви мисли.

Изпращане на любов на хората

Съществуват различни способи за изпращане на любов на другите хора, опирайки се на своята интуиция вие ще откриете кой от тях е най-подходящ точно за вас.  Когато изпращате на някого любов е най-добре да не очаквате нещо в замяна, а просто да изпращате дара на безусловната любов, като предоставите на самия човек да реши, по какъв начин да се възползва от нея. Тъй като сме нещо повече, отколкото е нашият съзнателен ум, то тази по-голяма част от нас ще насочи любовта в тази област, където в дадения момент е най-нужна.
Независимо от това, възможно е да се изпраща любов, добавяйки определено условие, може би, когато някой е много болен и вие изпращате любов, за да подпомогнете оздравяването. Когато правите това, е добре да отчитате, че понякога именно болестта, а не оздравяването носят повече полза на човека. Правете това само случаите, когато чувствате, че така ще е правилно. Когато сърцето ви е отворено и любовта се излъчва от вас, спокойно си задайте въпроса, кой способ за изпращане е най-добър в този момент и винаги ще получите отговор, най-вероятно като усещане. Ако чувствате, че това е правилно, така и направете.
И така, пред вас са няколко различни способа, с които можете да изпращате любов и предполагам, че вие просто ще знаете от кой способ да се възползвате в даденото време за конкретния човек.

Представете си човека, на когото искате да изпратите любов и го обвийте с нея ……..

Може също да напълните с нея стаята, в която живее или се намира сега. Такова обвиване може да използвате при различни обстоятелства- при делови срещи или на интервюта за работа или при среща с приятел. Като че ли завивате хората с топлото одеало на любовта. Кой ще се откаже от това? Също така, ако се случи да се намирате до много нервен или възбуден и дори раздразнен човек, вероятно ще откриете, че той бързо и в значителна степен ще се успокои. В случай, че си мислите, че това има нещо общо с манипулирането на другите, то любовта няма нищо общо с манипулациите, дори не е подобно на това, да прегърнеш някого, а стотици пъти по-благотворно).

Друг способ и да изпратете любов направо в него и го напълнете с любов или я изпратете на определено място в тялото, в която е възможно да има някакви проблеми.

Ако правите това, представете си, че любовта постъпва в тази област на тялото, и напълва изцяло всяка клетка до тогава, докато клетките не започнат да светят сами и да излъчват любов. След това вижте как болестта, каквато и да е тя, напуска тялото. Можете да си представите това по всякакъв начин, важното е вашето намерение да изпратите любов, а визуализацията е само метод за привличане на вашето намерение.

Може да изпращате любов непосредствено в сърдечния център на човека, което ще му помогне да отвори своето сърце и да даде възможност на любовта в него да го изпълни. Това е много подходящо, ако човекът скоро е прекъснал сърдечни отношения, и страда за това или ако преминава през жизнен кризис и чувства силна болка. Една от главните причини за болката е, че сърцето на такъв човек започва да се затваря

Ако има човек, с който искате да поддържате по-тясна връзка, това най-често е вашия партньор или любим човек, изпратете любов непосредствено в сърдечния му център.

Ще откриете, че се сближавате и това дори ви позволява да бъдете около любимия човек, независимо, че той може да бъде много далече. Ако двамата се договорите да  правите това заедно, то може да стане едно от най-прекрасните преживявания изпитани някога и от двамата,  ще създаде много силна връзка между вас и в същото време ще бъдете самостоятелна личност. И това е прекрасно, защото никога няма да се чувствате самотни, ако разбира се сте се договорили да участвате в това и двамата. Времето на изпращане не е важно, любовта работи извън времето, затова дори и да изпратите любов на партньора си сутринта и се свържете по този начин, а вашият партньор го направи едва вечерта, връзката ще бъде точно такава, все едно я правите по едно и също време и резултатите ще са прекрасни.
И така, ето как трябва да се направи: отначало отворете сърцето си и се обкръжете с любов, след това си представете лъч от любов, излизащ от сияещия ви сърдечен център, намиращ се в гърдите ви, преминаващ нагоре през вашия ум и центъра в главата. Сега ще видите, как от очите ви прекрасен златен лъч отива направо в очите на партньора ви или на любимия човек. Продължавайте да го наблюдавате и едновременно ще видите и друг прекрасен златен лъч на любовта, излизащ от вашият сърдечен център, да отива направо в сърдечния център на вашият партньор или любим. Пребивавайки в покой, продължете това действие толкова дълго, колкото ви харесва, можете също да го правите по всяко време на денонощието и толкова често, колкото ви се иска. Помнете, че любовта е безусловна и при нея не участват никакви управляващи фактори. Когато любимият ви човек или вашият съпруг направи също това, то съединението ще бъде завършено, макар да не е задължително това да става по едно и също време. Колкото повече го правите, толкова по-тясно ще бъдете съединени. Изследвайте това вълшебство и не се учудвайте, ако установите в един момент, че знаете какво иска да каже той или тя, още преди да е произнесена и една дума.

„Пратеникът“ Клаус Джоул

1 коментар относно “Отваряне на сърцето”

    Татяна Иванова написа на 28.08.2018 в 12:37 следното:
    Благодаря!Много многократно да повтаря-Благодаря! Вярвам в Любовта!Знам,колко е значима и прекрасна!Знам колко болка,може да ни донесе несподелената..Жалко не съм толкова перфектна,за да давам само Любов!Искам и да я получавам..Много ли е? Намирам вълшебно това,което прочетох! Благодаря!

Публикувай коментар към статията: