За мен

Здравейте, казвам се Катя Маринова, от Бургас, най-хубавия град за живеене! Моята истинска същност ме отведе към овладяване на знания, които са свързани с незримия свят. Години наред изучавах системата Рейки и я ползвах за собственото си духовно развитие, за самолечение и помощ на други хора. В крайна сметка достигнах грандмастерско ниво и станах учител. Задълбочените ми познания по лекарствоприлагането, ми показаха, че съвременната фармацевтична индустрия, следвайки установения подход на съвременнта консервативна медицина има предимно комерсиално отношение към разболелия се човек и не неговото оздравяване е целта, а поощряването му да бъде все по-голям консуматор на произвежданите продукти. Именно затова продължих да изучавам и още алтернативни холистични методи.
Изучавах тибетски практики за оздравително въздействие на клетъчно ниво, за постигане на лични цели и за самоусъвършенстване; друидски практики; космогония. Учих се как активно да работя с моята истинска същност, моят Висш аз, изучавайки приложението на менталната енергия, с цел да стана творец на собствения си живот. Паралелно прилагам медитация, творческа визуализация, работа с чакрите, регресия, хипноза, за да се обогатявам и самоопознавам, а също и да помагам на други хора. Придобитата квалификация по ментална хирургия ми позволява да работя с клетъчния разум на болния орган и да постигам изключителни лечителски резултати.
В резултат на това станах мастер и учител по рейки, тибетски практики, ментална енергия, отваряне на чакрите, медитация, регресия, мастер по друидски практики.
Изучавах хипноза и хипнотерапия към Българската асоциация по хипноза и съм неин член.
Занимавам се с йога, дихателни практики, пилатес, енергийна гимнастика по системата Фалун гонг.

Изключително съм вдъхновена от системата за себеразвитие на Натали Дроен- Сакрална архитектура на тялото. Занимавам се активно с тази практика и водя групови занятия.

Тук е мястото да изразя огромната си благодарност към моите учители, оказали най-голямо влияние върху в духовното ми израстване – Блага Петрова, моят първи учител по рейки; Сатя Ео Тхан- човекът, който ми даде толкова много в духовната сфера, че станах негов последовател и учител в Грандмастер Рейки Академия, пазител на знанието в Тибет, основател на международния учебен център  Гранмастер Рейки Академия, възродител на мястото на силата в Европа Асгала; Иво Величков, психолог, хипнотерапевт, майстор по бойни изкуства, Люба Шулева- Комитова, моят учител по йога и добър приятел, Алена Мазур, учителят ми по Сакрална архитектура на тялото по метода на Натали Дроен.
Преподавател съм Грандмастер Рейки Академия. Провеждам обучения, групови лечебни практики, групови упражнения върху изучаваното, медитации, под формата на клубна дейност.
Провеждам индивидуални лечебни сеанси, като прилагам всички придобити знания, съобразно конкретния проблем.
По образование съм юрист, но моите духовни търсения ме отведоха в посока, доста по-различна от правото по начина, по който то се разбира в нашето съвремие, но всъщност именно в идеята за правото е заложена идеята за свободата, като изначално право на личността, а в основата на свободата е способността на човека да мисли. Намерих възможността да помиря конфликта, който предизвиква в мен съвременното правоприлагане, основаващо се на конфронтацията, личностните характеристики на защитника и съдията с моето разбиране за добронамереност и мъдрост в отношенията между хората, като се квалифицирах в специалността медиация и съм сертифициран медиатор, регистриран към Министерството на правосъдието.

Можете да ме откриете на адрес:

бул. Стефан Стамболов 120, ет.3, Студио Мандала
Сградата на Проектантска организация и Кадастъра
Бургас, 8000
тел: 0888 306 058
tibetska_akademia@abv.bg
http://trans-ego.com/

Моля, запознайте се с Политиката за съхранение на личните данни и Условията за поверителност