Обучение

Грандмастер рейки академия

Основана от Сатя Ео’ Тхан, просветлен Учител, член на древното общество на Пазителите на Знанията през 2008г., под ръководството на Сатя Наньокари, тибетски монах и пазител на знанието. Има клонове по цял свят и продължава да се разширява. Присъства като учебен център освен в България и в Русия, Казахстан, Киргизия, Украйна, Сърбия, Македония, Гърция, Франция, Италия, Филипини, Канада, Америка.  България, Турция,  Мексико са предпочитани места за провеждане на международни мастерски обучения, тъй като са естествени места на силата. България се намира на територията на много мощен духовен център на древните атланти – Асгала, съществувал преди около 15000 г. и изчезнал заедно с края на цивилизацията на атлантите, но възраждащ се по време на вибрационния преход на планетата.

Обучението се провежда на живо и онлайн от Катя Маринова- рейки грандмастер, мастер по жречеки практики, ментална енергия.

За обучение на живо, в гр.Бургас е  необходимо да се обадите на телефона, предоставен в сайта или да посетите клуба в някой от дните за редовни сбирки, които са понеделник и четвъртък от 18.30ч. на адрес: гр. Бургас, ул. Ст. Стамболов 120 ет.3, Студио Мандала

Обучението онлайн е чрез видеовръзка с учителя по време на инициация. Всички останали материали се предоставят като видеоматериали и писмени методически пособия. Провеждат се консултации след преминато обучение с учителя, за което не е нужна видеовръзка. Получава се достъп до общите чатове за обмен на информация и провеждане на общи медитации. Получава се достъп до клубни занятия, срещи-дискусии на живо и онлайн, занятия по САТ.